V-Modular – helt skräddarsydd efter dina behov!

V-Modular – helt skräddarsydd efter dina behov!

Nu är det premiär för vår nya höglyftande plocktruck. V11 och V12 ut, V-Modular in!


Arbetsmiljö

V-Modular lyfter upp till 12 meter och kan helt och hållet skräddarsys efter kundens behov.

– Det modulära systemet gör att trucken enklare kan anpassas utifrån kundens applikation. Det gör den flexibel och lämplig för många typer av verksamheter. Jag är övertygad om att V-Modular kommer att bli uppskattad hos våra kunder som arbetar med mellanhöga och höga plockhöjder säger Peter Hasselgren, produktansvarig hos Linde.

Säkerhet och ergonomi står i fokus på den nya truckserien. Chassit finns i olika bredder, och föraren har generöst med utrymme- och mycket god sikt. Bland säkerhetsfunktionerna finns sensorer som känner av att föraren har båda händerna på manöverpanelen och en ”dödmanbrytare” som är integrerad i mattan på arbetsplattformen.

Bland tillvalen kan nämnas tiltbara skyddsgrindar, som gör att föraren når längre in i ställaget, Aisle Safety Assistant (ASA), som gör att trucken automatiskt ställs in efter till exempel underlag och hinder i en gång och därmed presterar maximalt, samt Blue Spot.

– Liksom alla våra truckar är V-modular tekniskt mycket väl utvecklad. Finessen med den här truckserien är att man kan få den anpassad helt och hållet efter sina specifika behov, säger Peter Hasselgren.

V-Modular finns för leverans nu . Här är en sammanfattning av truckens funktioner och fördelar:

• Ergonomisk och bra arbetsmiljö. Lätt att nå kontrollpaneler för styrning, kör- och lyftfunktioner.

• Plockhöjder upp till 12 meter.

• Förbättrad sikt genom masten.

• Två olika chassistorlekar (880 och 1080 mm) med 10 olika bredder för maximal flexibilitet i mycket smala gångar.

• Tillval som ASA, tiltbara grindar och Blue Spot för ytterligare förbättrad funktion och säkerhet.

V-Modular – helt skräddarsydd efter dina behov!. Bild 2 V-Modular – helt skräddarsydd efter dina behov!. Bild 3 V-Modular – helt skräddarsydd efter dina behov!. Bild 4


Kategorier

Arbetsmiljö Lager Truckar