Nytillskott bland Lindes dragtruckar

Nytillskott bland Lindes dragtruckar

Den är liten, kompakt, har många användningsområden – och är perfekt i trånga utrymmen. Med den nya dragtrucken P20 utökar Lindes sitt redan breda dragtruckssortiment.


Produkter

Effektiv produktionsförsörjning är en av de grundläggande faktorerna inom Lean production. Den nya dragtrucken P20 är perfekt anpassad för att möta de krav som ställs på logistikanvändning. Den passar inte enbart för Lean production, utan också inom hantering av bagage­vagnar på flygplatser, på sjukhus och i stormarknader.
– P20 är smalare och kortare än övriga dragtruckar och passar därför bra i trånga utrymmen, säger Peter Hasselgren, produktansvarig på Linde.
Den nya trucken har en dragkapacitet på upp till två ton, och kompletterar därmed Lindes övriga dragtrucksortiment från tre upp till 25 ton.

– P20 är effektiv och smidig, säger Peter Hasselgren. Den är endast 600 mm bred och har liten svängradie, Det gör att den är flexibel och lätt att manövrera där det är trångt.
Komfort och säkerhet är karaktäristiskt för Linde, och P20 är givetvis inget undantag. Ratten och stolens ryggstöd är individuellt justerbara och ryggstödet har ett sidostöd som skyddar vid kurvtagning.
– Instegshöjden är bara 119 mm, vilket underlättar när föraren går i och trucken, förklarar Peter.
Extrautrustningen omfattar bland annat ett knäskydd i truckens inredning som skyddar föraren vid häftig inbromsning. Dessutom finns olika vagnskopplingar så att trucken kan dra olika typer av lastbärare.

Fördelar med P20
• Kompakt och smidig
• Passar bra i trånga utrymmen
• Anpassad för Lean production
• Låg instegshöjd




Kategorier

Lager Produktion