Nya 133:an – flera maskiner i en

Nya 133:an – flera maskiner i en

Vilken Lindeprodukt passar lika bra i lastportar och på godstorg som i lager och hämtningsområden? Svar: 133:an, en ny serie staplare och 2-pallstruckar för stående körning. 133:an är flera maskiner i en, för olika hantering och olika behov, säger Magnus Pettersson, produktchef och ansvarig för säljsupport på Linde.


Produkter

Den nya serien består av en staplare och två 2-pallstruckar, varav den ena är en HP-truck (High Performance) med aktiva stödhjul och 5-punkts kontaktyta med golvet.
    – I vissa situationer är det ofta problem med fästet, men med aktiva stödhjul och 5-punktskontakten får trucken optimalt grepp, säger Magnus Pettersson.
    Ledstaplaren och 2-pallstruckarna kan alla levereras med AP- eller SP-plattform. SP är Lindes egen unika plattform där föraren står i 45 ° vinkel och har fullgod sikt både framåt och bakåt.
    – SP-plattformen ger föraren unikt skydd i alla arbetssituationer, säger Magnus Pettersson.
    Prestandamässigt är de tre produkterna i 133-serien konstruerade för att uppfylla kraven på effektiv materialhantering och hög produktivitet.
    – Produktivitet är ett nyckelord för serien, säger Magnus Pettersson.


Bevisen för detta är flera:
•     Staplaren och truckarna är utrustade med Linde OptiLift, som ger en proportionell lyftning och sänkning.
•    Lastkapaciteten är upptill 1400 kilo.
•     Produkterna är utrustade med en 3 kW växelströmsmotor med en topphastighet på 10 km/h.

Motorn lämnar alltid 3 kW. Allt detta sammantaget ger höga prestanda för många olika typer av arbetsområden. 133-serien har samma grundchassi som resten av Matrix-truckarna. Det innebär, till
exempel, att om man ofta måste byta batteri, kan man minska antalet byten genom att använda samma batteri till olika trucktyper.

Linde 133 flera masikner i en

Linde 133 flera masikner i en

Linde 133

Linde 133

Enkla reglare på Linde 133

Enkla reglare på Linde 133
Kategorier

Ergonomi komfort Säkerhet Truckar