Med smak för god mat och de bästa truckarna

Med smak för god mat och de bästa truckarna

Säg italiensk mat och det glimmar till i Dan Jonassons ögon. Säg Linde-truckar och det blixtrar till ännu lite extra. Han är ny regionchef för Region Väst och är fast besluten att ta Linde till nya höjder. Det finns en jättepotential på marknaden här nere. Vi är stora på motviktare och ska bli lika stora inom vårt övriga truckprogram.


Profil

Dan Jonasson är en passionerad matlagare, och vad är mer passionerat än det italienska köket som ligger honom varmt om hjärtat. Så mycket av den varan hinns förstås inte med under den hektiska mässan i Göteborg. Men under en paus berättar han om en annan sak som han brinner för – det stora säljfokus och närheten till kunderna som blivit hans signum efter många år på ledande poster i yrkeslivet. Närmast kommer han från vd-stolen på Constructor och innan dess var han försäljnings- och marknadschef på Apak, ett anrikt företag inom förpacknings- och logistikbranschen.
 – Lindes sätt att jobba och vara stämmer överens med mina värderingar om goda kundrelationer, hög kvalitet och långsiktighet. Det jag vill tillföra är ett ökat säljfokus och en ökad närvaro på marknaden. Jag ska inte sälja själv i första hand, men jag ska skapa förutsättningar för att vi tillsammans ska göra bra prestationer och bra affärer.

Han har en känsla av att Linde är på gång i Region Väst.
– Det finns en positiv inställning till Linde. Vi har nått stora avtal och det är flera intressanta affärer på gång, säger han.
I sin organisation har han 6 säljare och 48 servicetekniker, varav 16 är stationerade på Volvo Torslandaverken.
– Varje region inom Linde drivs lite som ett eget företag, och då krävs det av mig som ledare att jag jobbar både strategiskt och operativt. Jag är van att arbeta så, och är stark på det.

Dan Jonasson
Gör: Regionchef för Linde Region Väst
Bor: Göteborg
Ålder: 48
Familj: Två vuxna barn
Fritid: Tränar, lagar mat, åker mc, lär sig italienska och tittar på formel 1

Vill du veta mer om Linde Region väst.

Dan Jonasson
Tel.: 070-818 50 01
Mail: dan.jonasson@linde-mh.se
Kategorier

Porträtt