Linde lanserar ny truck anpassad till e-handeln

Linde lanserar ny truck anpassad till e-handeln

E-handeln i Sverige befinner sig i en stark tillväxtfas där omsättningen fortsätter att öka varje år. Det nya sättet att handla varor ställer även nya krav på materialhanteringen. För att möta den ökade efterfrågan på truckar anpassade till e-handeln lanseras nu ePicker.


Produkter

Orderplock är en av de vanligaste sysslorna på ett lager. I vanliga fall plockas ordern till pall av en och samma person som efter varje avslutad order återgår till packstationen. Inom e-handel mot konsument handlar det däremot ofta om ordrar innehållande enstaka produkter vilket med traditionella orderplockssystem blir otroligt tidsödande. Istället väljer många verksamheter att plocka fler ordrar per runda och ersätter pallarna med vagnar.

Nya ePicker är särskilt framtagen för modern plockhantering inom e-handeln. Trucken är kompakt och smidig vilket medför att den har hög manövrerbarhet även i trånga utrymmen. Tack vare vagnsfästenas utformning passar ePicker till ett trettiotal olika vagnstyper. Det innebär att de verksamheter som har behov kan använda olika typer av vagnar till en och samma truck.

ePicker är utrustad med ett kraftfullt 200Ah batteri vilket möjliggör användning under hela dagen utan pauser för batteribyten. För intensiv användning finns möjligheten till batteribyte i sidled. I och med sin låga vikt fungerar ePicker även utmärkt för användning på entresolplan.

ePicker bygger på Lindes bästsäljande dragtruck P20 med två tons dragkapacitet. Under vintern lanserar Linde även marknadens första modell med förarlyft.

Kontakta Patrik Andersson om du vill veta mer

Ring Patrik Andersson 070-652 04 32

lang.get('article.contact.email', Patrik Andersson) patrik.andersson@linde-mh.se
Kategorier

Innovation;