Linde flyttar fram gränserna. Ny skjutstativtruck bäst i klassen

Linde flyttar fram gränserna. Ny skjutstativtruck bäst i klassen

Än en gång sätter Linde standarden för enastående ergonomi, säkerhet och hög produktivitet. Den nya unika skjutstativtrucken R14-R20 gör all lagerhantering, framför allt i moderna höglager, effektivare än någonsin. – Med sin bekväma och funktionella förarmiljö lär den bli en favorit bland truckförarna, säger Karl Johan Lindahl, marknadschef på Linde.


Produkter

Den nya generationen elektriska skjutstativtruckar från Linde flyttar fram gränserna i sin klass på flera sätt. De har många användar­vänliga fördelar, kombinerade med stabilitet och stor mångsidighet
    – Det som utmärker sig mest är den fantastiska komforten för förarna. Vi är först i världen med att montera förarhytten fjädrande mot chassiunderredet, vilket skapar en komfort utan dess like, förklarar Karl Johan Lindahl.
    Förarstolen är helt justerbar, är luftfjädrad och justerbar åt alla riktningar. Tillsammans med Lindes fingertoppsstyrd joystick, kompakt ratt och reologiska elstyrsystem ger det en stressfri arbetsmiljö där föraren kan koncentrera sig helt på sin uppgift.
    Som alltid när Linde utvecklar nya truckmodeller har säkerheten högsta prioritet. Det armerade panoramaglaset (tillval) ger föraren helt fri sikt uppåt när laster ska lagras och staplas på höjden. Linde BlueSport med sin LED-teknik varnar i god tid fotgängare och förare av andra maskiner för en truck som närmar sig.
    – BlueSpot minskar risken för olyckor avsevärt. I synnerhet när man kör ut från lagergångar och vid korsningar med skymd sikt, säger Karl Johan Lindahl.
    Bromssystemet har som standard bromsar på alla hjul, vilket säkerställer en effektiv inbromsning i alla lägen, och den automatiska låsbromsfunktionen är andra viktiga säkerhetsfunktioner på de nya truckarna.  
    – Även prestandamässigt har vi tagit ett rejält kliv framåt. De nya skjutstativarna har upp till 20 % högre lastkapacitet än tidigare modeller.
Ergonomi, prestanda och säkerhet – det är typiskt Linde, Och varför nöja sig med mindre för att uppnå effektiv materialhanering med nöjda förare i hytten.

Snabbfakta om R14-R20

• Linde Ergo-Space, utvecklad förarkomfort med luftfjädrad förarstol.
• Bättre förarutrymme och avfjädrad förarplats som dämpar vibrationer.
• Ökad kapacitet och högre prestanda.
• Tre energilägen – ECO, Effektivitet, Prestanda.
• Nytt mastkoncept med förbättrad stabilitet.
• Chassin med maximal hållfasthet och hållbarhet.
• Lyfthöjd upp till 13 meter.
• Brett utbud med många kombinationsmöjligheter.
• Upp till 1 000 timmar mellan varje service.

Skjutstativtruck från Linde. R-14-20

Skjutstativtruck från Linde. R-14-20

Skjutstativtruck från Linde. R-14-20

Skjutstativtruck från Linde. R-14-20

Kontakta Karl Johan Lindahl om du vill veta mer

Ring Karl Johan Lindahl 070-331 28 05

lang.get('article.contact.email', Karl Johan Lindahl) kj.lindahl@linde-mh.se
Kategorier

Ergonomi Lager Säkerhet Truckar