Därför är CiTi Truck överlägsen i stadsmiljöer

Därför är CiTi Truck överlägsen i stadsmiljöer

Lindes CiTi Truck har starkt förbättrat arbetsmiljön för chaufförer som jobbar i stressiga stadsmiljöer med de hinder det innebär. I den här faktaspäckade artikeln berättar vi varför CiTi Truck är en suverän produkt för alla som lastar och lossar mitt i city.


Produkter

Här är sex argument till varför du ska välja CiTi Truck i stadsmiljöer.


• LÄTT ATT HANTERA. CiTi Truck är en batteridriven pallyftare särskilt utvecklad för stadsmiljöer. Den har en kapacitet på 500 kg och kan hanteras på olika typer av ytor. Det är möjligt tack vare att drivhjulet har stor diameter och den unika svängda formen på gaffelhjulen, som vrids om när man passerar ett hinder. CiTi Truck klarar trottoarkanter som är upp till 70 mm höjd.

• TYSTGÅENDE. CiTi Truck är utrustad med en tystgående elmotor och gummihjul som effektivt dämpar och minimerar ljud. En fördel vid morgondistribution i stadsmiljö.

• LITEN OCH KOMPAKT. CiTi Truck har en servicevikt på endast 98 kg. Den är liten till formatet och tar därmed minimalt med plats på lastbilar och i trånga utrymmen.

• SÄKER.  CiTi Truck har en automatisk broms som aktiveras när föraren släpper joysticken (Easy Control). Easy Control gör att trucken kan manövreras enkelt och med precision. Alla elektriska funktioner är integrerade i styrarmen.

• MINIMALT UNDERHÅLL. CiTi Truck är i princip underhållsfri. Det är möjligt tack vare det speciellt utvecklade drivhjulet med drivmotorn inuti, avsaknaden av hydraulik och en borstlös likströmsmotor.

• ENERGISMART. CiTi Truck drivs med kompakta batterier (nickelkadmium eller nickelmetallhybrid). Batterierna är utbytbara och finns att få i 5, 9 eller 15 Ah kapacitet för upp till två timmars driftstid. CiTi Truck är återvinningsbar till 95 %.

Fakta, CiTi Truck

Totallängd: 1560 mm
Totalbredd: 550 mm
Gångbredd: 1815 mm
Åkhastighet: 4,5 km/h (med last), 6 km/h (utan last)
Servicevikt: 98 kg
Linde CitiTruck

Linde CitiTruck

Linde CitiTruck

Linde CitiTruck

Linde CitiTruck

Linde CitiTruck
Kategorier

Lager Lastbil Terminal