Där stod den – en sådan ska vi ha!

Där stod den – en sådan ska vi ha!

Marcus Collén, distriktschef på Hydroscand, skulle just hugga in på Lindes berömda julbord när han såg den – den motivlackade trucken. En sådan ska vi ha, tänkte han.


Case

På jullunchen den där dagen stod en av Lindes lackerare och demonstrerade sina färdigheter för gästerna. Motivlacken på en staplare inspirerade Marcus Collén.
 – Vi skulle just beställa en begagnad truck.
Och eftersom truckarna vi köper från Linde alltid görs i ordning och bättringslackas innan leverans, så tänkte jag – varför inte? Idag rullar den omkring på Hydroscands lager i Örebro – en svartlackerad Lindetruck med flames och motivlackad logo på plåten bakom rutan. Onekligen ett häftigt blickfång. Och ännu en
av de begagnade Lindetruckar som Hydroscand alltid satsar på när det är dags att utöka
truckparken.        
 – Förra året köpte vi sex-sju begagnade truckar
från Linde. Vi vill inte hyra truckar och att köpa nytt är för dyrt. Därför har vi valt begagnat, det är helt rätt för oss. Truckarna från Linde är genom­gångna och fräscha, de fungerar mycket bra och löser de behov vi har, säger Marcus Collén.

Han fortsätter: – Överhuvudtaget har vi ett bra samarbete med Linde som jag uppskattar mycket. De är ju också kund till oss, eftersom vi sköter deras slangverkstad. Vi fyller på lagret och ser till att det alltid är komplett med slang och nipplar.

Linde har ett brett urval av begagnade truckar. Alltid kvali­tetsmärkta.Givetvis kan de specialanpassas om kunden önskar. Och speciallackas.

Vem vet vilken inspiration Marcus får i år när han besöker julbordet på Linde?

Specialanpassad truck till Hydroscan från Linde

Specialanpassad truck till Hydroscan från Linde

Specialanpassad truck till Hydroscan från Linde

Specialanpassad truck till Hydroscan från Linde
Kategorier

Begagnat Lager Truckar Utveckling