391:an – liten och kompakt med unika fördelar

391:an – liten och kompakt med unika fördelar

En liten kompakt dieselmotviktare. Med samma egenskaper som den eldrivna 386:an. Det är Lindes nya 391:a isammanfattning.


Arbetsmiljö

Nu har vi ett komplett sortiment av förbränningsdrivna truckar. Och den nya, och minsta modellen har samma unika fördelar som de större, säger Karl-Johan Lindahl, marknadschef på Linde.

Lindes nya 391:a har samma förarbåge och samma arbetsmiljö som den eldrivna 386:an. Och den har samma egenskaper som sina större syskon i 39X-serien (392 och 393), det är bara de yttre dimensionerna som skiljer. ”Lindes nya kompakta truck som reducerar kostnaderna i försörjningskedjan genom optimal ekonomi, produktivitet och effektivitet”, för att citera presentationsbroschyren för den nya truckmodellen.

Vilka är då de unika fördelarna?
 – Som vanligt med Lindetruckar bygger fördelarna på komfort, säkerhet, prestanda, tillförlitlighet och produktivitet, säger Karl-Johan Lindahl.

Några exempel:
•    Superb komfort tack vare den avancerade fjädrande upphängningen som isolerar stativ och axel från chassit. Det gör att stativkrafterna överförs direkt till hjulen via drivaxeln, inga krafter passerar genom chassit.
•    Generöst tilltagen hytt i samma klass som en bilkupé. Det ger ett rymligt golvutrymme och en bekväm arbetsplats.
•    Lindes hydrostatiska transmissionssystem som inte har trumbromsar, ingen differential, ingen koppling eller växellåda. Det gör att servicekostnaderna blir låga, den aktiva drifttiden ökar och produktiviteten likaså.

Prata med din Linde-säljare så får du all information du behöver för att ta beslut om en lönsam investering i en liten kompakt dieselmotviktare. Givetvis kan du ta en provkörning – det gör dig säkert extra inspirerad.
Kategorier

Arbetsmiljö Lager Truckar