100 000 sålda Lindetruckar under 2015

100 000 sålda Lindetruckar under 2015

2015 blev ett rekordår för Linde Material Handling då man för första gången i bolagets historia sålde fler än 100 000 truckar.


Produkter

-  Vi är väldigt stolta över resultatet, säger Massimiliano Sammartano, Vice President of Sales & Service Marketing & Operations på Linde Material Handling. Vi ser rekordsiffran som ett kvitto på kundernas uppskattning för det hårda arbete vi lägger ner på att erbjuda rätt produkter, service och lösningar.

Destinationen för fjolårets 100 000:e Lindetrucken var Spanien och den världsledande träpanelstillverkaren Kronospan. Det familjeägda företaget har fler än 14 000 medarbetare på 40 anläggningar runt om i världen. I deras truckflotta ingår numera eltruckar med en lastkapacitet på 2-12 ton.

- För första gången har vi valt att köpa in eltruckar. Anledningen är att de både är rena och tysta i produktionsområdet samtidigt som vi får i stort sett samma prestanda som hos dieseltruckar, berättar Carlos Navarro, försäljningschef på Kronospan. Vi valde Linde som leverantör först och främst för att de kunde erbjuda säkra, pålitliga och effektiva truckar. När vi sedan fick en inblick i deras serviceerbjudande så var valet inte särskilt svårt.
Kategorier

Produktion Truckar Utveckling